Едва ли има по-голяма сцена от Церемонията на Оскарите, когато става

...
Едва ли има по-голяма сцена от Церемонията на Оскарите, когато става
Коментари Харесай

Най-стилните тоалети на Оскарите

Едва ли има по-голяма сцена от Церемонията на Оскарите, когато става дума за мода на аления килим. Бляскавото събитие е опция за артистите да покажат пред света визии, които акцентират тяхната характерност. Тазгодишните тоалети на звездите вършат поклон към предишното, като в същото време са в крайник с сегашното.

С днешна дата летвата е вдигната и от хората в шоубизнеса се чака да имат ясно изразена позиция по значими публични тематики. В този дух, ретро взор и резистентен избор направи актрисата Кирстен Дънст, като се потопи в архивите и извади рокля на Christian Lacroix от есента на 2002 година Така съумя да насочи фокуса върху значим въпрос по достоверен метод благодарение на модата и отново изглежда ослепително.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

Трудно можем да отместим погледа си от Никол Кидман в рокля на Армани. Светлосиният цвят контрастираше с яркото червило и го караше да изпъкне. Роклята е от коприна, а кройката й е ексцентрична. В долната част роклята и дългият шлейф придават баснословен свършек на цялостната визия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nicole Kidman (@nicolekidman)

В запаметяващо се наличие се трансформира и Джесика Частейн, която завоюва " Оскар " за най-хубава женска роля. Впечатляващият й тоалет е на Гучи и е от органза с голям брой пришити пайети, които най-точно показват приповдигнатото й въодушевление след триумфа.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessica Chastain (@jessicachastain)

Впечатление ни направи и Джейда Пинкет Смит в рокля в тъмнозелено. Тоалетът е на Жан-Пол Готие, а обувките от зелено кадифе на Джими Чу в композиция, се вписват с усет. Макар един от най-скандалните моменти на тазгодишната 94-а гала по връчването на Наградите на американската кино академия - ударът, който артистът Уил Смит нанесе в лицето на комика Крис Рок, да засенчи по отрицателен метод всичко към себе си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GEORGIA MEDLEY (@georgmedley)

A Пенелопе Крус се появи с визия, която пасва идеално на една от най-признатите актриси на нашето време. Тази година звездата от " Паралелни майки "  носи рокля на Chanel и сигурно приковава погледа за дълго. Предлагаме ви да разгледате галерията ни с най-стилните тоалети от вечерта, с цел да си откраднете доза ентусиазъм от блясъка на звездното събитие за пролетно въодушевление при започване на работната седмица.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue fashion and modern art (@catwalkhautecouture)
" CODA: Дете на глухи родители " с " Оскар " за най-хубав филм
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР